Spørgsmål og svar om fakturering i HBO Max

Her er nogle ofte stillede spørgsmål og svar:

Betaling for HBO Max

Hvor meget koster HBO Max?

HBO Max er tilgængelig fra mange udbydere og priserne varierer fra udbyder til udbyder og fra land til land. For oplysninger om priser, se HBOMax.com.

Er der yderligere gebyrer?

Afhængigt af hvor du bor, kan du blive opkrævet lokale skatter og afgifter. Nogle pengeinstitutter kan tillægge transaktionsgebyrer, hvis du ikke bruger en lokal betalingsmetode. Disse gebyrer opkræves af din bank – kontakt din bank direkte, hvis du har spørgsmål.

Hvad nu, hvis opkrævningen ikke er det, jeg havde forventet?

Hvis din opkrævning ser anderledes ud, end du havde forventet, er der nogle mulige årsager:

• Gældende skatter og afgifter lægges til din abonnementsopkrævning og er baseret på din aktuelle placering.
  • Du har måske en anden faktureringsperiode, end du troede (årlig eller månedlig).
  • Din kampagne- eller rabatperiode kan være udløbet, og du er blevet opkrævet den normale abonnementspris.

Hvis ingen af disse er gældende, og du bliver faktureret gennem os (HBO Nordic AB), skal du kontakte os. Hvis du bliver faktureret gennem et andet selskab, skal du kontakte dem for at få hjælp.

Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Hvis du tilmelder dig gennem os på HBOMax.com, kan du bruge Visa, MasterCard og PayPal.

Dit kredit- eller betalingskort skal understøtte automatiske tilbagevendende betalinger og være udstedt i det land, hvor du har tilmeldt dig.

Hvis du abonnerer via ...

• Tv- eller mobiludbyder: Kontakt din udbyder for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder der accepteres.
  • App Store: Kontakt din App Store (Apple eller Google Play) for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder der accepteres.
Hvordan ændrer jeg min betalingsmåde?

Du kan finde ud af, hvordan du ændrer din betalingsmetode, ved at se Skift betaling.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan ændre min betalingsmetode?

Hvis du ikke kan tilføje eller opdatere din betalingsmetode, kan du se Jeg kan ikke ændre betalingsmetode.

Har I gavekort?

Nej, på nuværende tidspunkt har vi ikke HBO Max-gavekort.

Tilbagevendende fakturering

Hvem fakturerer mig?

HBO Max er tilgængelig hos mange udbydere. Din udbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max.

Sådan finder du din udbyder:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      (Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige for voksenprofiler.)
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.

Andre muligheder

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account.
  • Kontoudtog: Tjek dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement. (Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et trådløst abonnement, vil du ikke se en individuel opkrævning for HBO Max.)
Hvornår bliver jeg opkrævet?

Hvis dit abonnement ikke omfatter en gratis prøveperiode, sker din første opkrævning, når du starter dit abonnement. Du betaler for dit abonnement i begyndelsen af hver faktureringsperiode. Herefter vil dit abonnement automatisk blive fornyet hver måned eller hvert år, indtil du opsiger dit abonnement.

Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      (Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige for voksenprofiler.)
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.
  4. Find din faktureringsudbyder nedenfor:
Hvordan opsiger jeg?

HBO Max-abonnementer fornyes automatisk hver måned eller hvert år, indtil du opsiger det. For oplysninger om opsigelse, se Hvordan opsiger jeg?

Relaterede emner