Tilknyt konti eller opret en ny konto

Når du opretter en konto efter at have tilknyttet dit udbyderabonnement, kan du se et skærmbillede med "Konto fundet". Dette sker, hvis du indtaster en e-mail, der allerede er i brug.

Konto fundet

Skærmbilledet Konto fundet har to muligheder:

Bekræft e-mailadresse (tilknyt konti)

Denne indstilling knytter den konto, vi har fundet, til det HBO Max-abonnement, du har via din tv- eller mobiludbyder. Når du har valgt denne mulighed, skal du tjekke din indbakke for at finde en e-mail fra HBO Max med en engangskode (i emnefeltet står der: "Her er din engangskode"). Indtast derefter koden fra e-mailen, og vælg Tilknyt konti. Hvis du ikke får en e-mail fra HBO Max, kan du finde hjælp under Jeg har ikke fået en engangskode.

Når du har registreret og tilknyttet dine konti, bliver du faktureret for HBO Max via din tv-, internet- eller mobiludbyderkonto. Hvis din eksisterende konto havde et aktivt abonnement, der bliver ...

• Faktureret gennem os (HBO Nordic AB) - så opsiger vi abonnementet for dig.
  • Faktureret gennem en anden udbyder - så kan vi ikke opsige abonnementet for dig. Du skal selv administrere dit abonnement for at undgå at blive opkrævet to gange.

Hvis du tilknytter en HBO Max-konto, beholder du dine eksisterende profiler som omfatter indstillinger som Min liste, forældrekontrol og Fortsæt med at se). Dine profilindstillinger gemmes ikke, hvis du tilknytter en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opret en ny konto (tilknyt ikke konti)

Denne mulighed opretter en ny HBO Max-konto (vi tilknytter ikke den eksisterende konto, som vi fandt). I stedet bliver du bedt om at indtaste en anden e-mailadresse. Din nye HBO Max-konto vil ikke have dine tidligere kontoindstillinger – såsom Min liste, forældrekontrol og Fortsæt med at se.

Jeg har ikke fået en engangskode

Hvis du ikke får denne e-mail, skal du gøre følgende:

• Søg i alle mapper i din indbakke efter en e-mail fra HBO Max (herunder din mappe med tilbudsmails og spam).
  • Vælg knappen send engangskode igen på skærmen Indtast kode, og tjek din e-mail igen.
  • Kontroller den e-mailadresse, der vises øverst på skærmen Indtast kode.