Jeg kan ikke nulstille min adgangskode til HBO Max

Når du nulstiller din adgangskode, bør du få en e-mail med teksten "Nulstil din adgangskode til HBO Max" inden for få minutter (beskeden sendes via no-reply@message.hbomax.com).

Hvis du ikke får en e-mail til nulstilling af adgangskoden, betyder det, at den e-mail, du har indtastet, ikke er tilknyttet en HBO Max-konto.

Forkert kontomail eller har ikke adgang

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mail, der er knyttet til din konto, eller hvis du har skrevet forkert, da du oprettede din konto, bedes du kontakte os via telefon eller chat.

Ting du kan prøve

Hvis du ikke har fået en e-mail til nulstilling af adgangskoden

Søg i din indbakke

Hvis du ikke får en e-mail til nulstilling af adgangskoden:

• Søg i alle mapper i din indbakke efter en e-mail fra HBO Max (søg efter "Adgangskode til HBO Max" eller bare "HBO Max").
  • Husk at tjekke dine mapper med kampagner og spam.
Prøv en anden e-mailadresse

Har du en anden e-mail, som du måske har brugt til din HBO Max-konto? Hvis du har, kan du prøve disse trin:

1. Gå til HBOMax.com/forgot-password.
  2. Indtast en anden af dine e-mailadresser, og vælg Send.
  3. Vent et par minutter, og tjek din indbakke for en e-mail med emnet "Nulstil din adgangskode til HBO Max", som er sendt af HBO Max.

Hvis der er en konto tilknyttet den e-mail, du har angivet, får du en e-mail med teksten "Nulstil din adgangskode til HBO Max". Hvis du ikke får denne e-mail, skal du prøve disse trin for hver af dine e-mailkonti.

Find din kontomail i Indstillinger

Hvis du er logget ind på en enhed, kan du se her, hvordan du finder din kontomail:

1. Åbn HBO Max på en enhed, hvor du allerede er logget ind (telefon, tablet, computer eller tv).
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og find eller tryk derefter på Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Konto.
    • Tv-apparat: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  3. Noter din kontomailadresse.
    Hvis du ikke længere har adgang til den e-mail, bedes du kontakte os via telefon eller chat.
  4. Gå til HBOMax.com/forgot-password, indtast din kontomail, og vælg derefter Send.
  5. Vent et par minutter, og tjek din indbakke for en e-mail med emnet "Nulstil din adgangskode til HBO Max".
Prøv at gendanne købet

Hvis du har tilmeldt dig via HBO Max-appen (på en Android-enhed, Apple-enhed eller et Samsung TV), kan du prøve at gendanne dit abonnement i app-butikken:

1. Åbn HBO Max-appen på den telefon, tablet eller tv-enhed, hvor du har tegnet abonnementet.
  2. Vælg Gendan køb på login-skærmen.

Du kan læse mere under Gendan et abonnement fra app store.