Jeg har glemt min e-mail til HBO Max

Hvis du ikke kender din HBO Max-mailadresse, kan du prøve følgende ting.

Find din e-mailadresse i Indstillinger

Hvis du er logget ind på en enhed, kan du finde din e-mailadresse på følgende måde:

1. Åbn HBO Max på din telefon, tablet, tv eller computer.
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og find eller tryk derefter på Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Konto.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  3. Noter din kontomailadresse.
Nulstil din adgangskode
  • Gentag trinene på siden Glemt adgangskoden til kontoen for hver af dine e-mailadresser. Hvis du får en e-mail med "Nulstil din HBO Max-adgangskode", er den e-mailadresse, du har angivet, tilknyttet en HBO Max-konto. Hvis du ikke får en e-mail til at nulstille din adgangskode, kan du se Kan ikke nulstille adgangskoden.
Søg i din indbakke
  • Søg i alle dine e-mailkonti efter en e-mail fra eller om HBO Max (søg efter HBO Max). Når du har fundet e-mailkontoen med HBO Max-e-mails, skal du prøve at logge på med denne e-mailadresse.
  • Sørg for at søge i alle mapper (herunder kampagner og spam).
  • Hvis du tidligere har abonneret på HBO Nordic eller HBO España, skal du søge i alle dine e-mailkonti efter en e-mail fra eller om HBO. Når du har fundet e-mailkontoen med HBO-mails, skal du prøve at logge på HBO Max med denne e-mailadresse.

Forkert kontomail eller har ikke længere adgang

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mail, der er knyttet til din konto, eller hvis du har skrevet forkert, da du oprettede din konto, bedes du kontakte os via telefon eller chat.