Min udbyder er ikke angivet på listen

Din udbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max.

Hvordan får du HBO Max?

Hvordan tilmeldte du dig?

HBOMax.com eller HBO Max-app

Åbn HBO Max, og log ind med din e-mail og adgangskode.

Apple, Google Play eller Samsung

Har du abonneret via en app-butik?

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Åbn HBO Max, og log ind med din e-mail og adgangskode.

Tv- eller mobiludbyder

Hvis du abonnerer på HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, kan din udbyder oplyse dig om, hvordan du kan registrere og tilknytte dit HBO Max-abonnement til en konto. Når du har en HBO Max-konto, kan du logge ind med din HBO Max-mail og adgangskode.

Gå til siden Vælg din udbyder for at få en liste over understøttede tv- og mobiludbydere. Hvis din udbyder ikke er med på listen, understøtter de muligvis ikke HBO Max endnu.