Jeg har HBO. Får jeg HBO Max?

HBO Max er en ny streamingtjeneste, der samler hele HBO med flere storfilm, serier og eksklusive Max Originals.

Hvis du abonnerer på HBO, har du måske adgang til HBO Max.

Abonnement på HBO via tv eller mobiludbyder

Hvis du har et HBO-abonnement via en tv- eller mobiludbyder, kan du se her, hvordan du får adgang til HBO Max:

1. Installer og åbn HBO Max-appen på din telefon eller tablet, eller gå til HBOMax.com på din computer.
  2. Åbn HBO Max-appen, og vælg Log ind (eller vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind).
  3. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din HBO Nordic- eller HBO España-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du se Registrer dig via udbyder.
  4. Vælg Log ind hvorefter du får vist et skærmbillede med "Velkommen til HBO Max".
  5. Udfyld formularen til din HBO Max-konto, og vælg Opret konto.
  6. Vælg, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Nu kan du logge ind med din kontomail og adgangskode (fra trin 6) og streame på alle dine foretrukne enheder.