Forny dit HBO Max-abonnement

Du kan genstarte dit annullerede eller udløbne abonnement på flere måder:

Se også: Hvor meget koster HBO Max?

Forny på HBOMax.com

For at forny dit abonnement skal du logge ind på din konto for at forny dit abonnement. Sådan gør du:

1. Gå til HBOMax.com/subscribe på din telefon eller computer.
  2. Vælg Log ind i øverste højre hjørne.
  3. Indtast din kontomail og adgangskode, og vælg Log ind. Kan du ikke logge ind?
  4. Vælg Abonner nu.
  5. CVælg dit abonnement (månedligt eller årligt), og derefter Vælg abonnement.
  6. Tilføj dine betalingsoplysninger, og start dit abonnement.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Forny gennem en app-butik

For at forny dit abonnement skal du logge ind på din konto for at forny dit abonnement. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max-appen på en understøttet enhed.
  2. Log ind med din konto-mail og din adgangskode. Kan du ikke logge ind?
  3. Vælg Abonner nu (hvis du allerede er logget ind, skal du afspille en serie eller en film for at få denne besked).
  4. Vælg dit abonnement (månedligt eller årligt), og derefter Vælg abonnement.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via app-butikken på din enhed.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Forny gennem en tv- eller mobiludbyder

Her kan du se, hvordan du fornyer dit abonnement via en tv- eller mobiludbyder:

Trin 1: Tilmeld dig

Abonnér på HBO Max via en tv- eller mobiludbyder (se HBO Max-udbydere).

Trin 2: Tilknyt dit abonnement til din konto

Tilknyt dit nye abonnement til din eksisterende HBO Max-konto. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max-appen og vælg Log ind (hvis du allerede er logget ind, skal du, logge ud).
  2. Vælg Registrer dig via udbyder.
  3. Vælg din udbyder fra listen (den udbyder, du har tilmeldt dig gennem).
  4. På skærmen Registrer skal du indtaste dine oplysninger om din udbyderkonto og vælge Send.
  5. Herefter vises en skærm med Velkommen til HBO Max. Indtast din eksisterende HBO Max-mailadresse, og vælg derefter Opret konto.
  6. Vælg Bekræft e-mailadresse på skærmen Konto fundet.
  7. Tjek din indbakke for at finde en e-mail fra HBO Max med en engangskode (emnefeltet viser "Her er din engangskode"). Indtast derefter koden fra e-mailen, og vælg Tilknyt konti. Hvis du ikke får denne e-mail, skal du se Jeg har ikke fået en engangskode.

Når din konto og dit abonnement er forbundet, kan du logge ind og streame på alle dine foretrukne enheder.