Elkjop og HBO Max-kampagne

Elkjop og HBO Max tilbyder rabat på abonnementer på HBO Max i 6 eller 12 måneder. Når kampagneperioden udløber (6 eller 12 måneder), betaler du den aktuelle månedlige abonnementspris, indtil du opsiger dit abonnement.

For at komme i betragtning til dette tilbud skal du:

• Være kunde hos Elkjop
  • Være ny HBO Max-abonnent
  • Være bosiddende i Danmark, Finland, Norge eller Sverige og være 18 år eller derover

Her er nogle almindelige spørgsmål og svar:

Hvordan fungerer denne kampagne?

Her er, hvad du skal gøre:

1. Gør en af følgende ting:
    • Køb en HBO Max-kampagnekode til et HBO Max-abonnement på 6 eller 12 måneder.
    • Køb et kvalificerende elektronisk produkt fra Elkjop (online eller i butikken).
  2. Du modtager enten en HBO Max-kampagnekode via e-mail eller på din faktura i butikken.
  3. For at indløse din kampagnekode skal du gå til HBOMax.com/redeem.
  4. Indtast din kampagnekode, og vælg Indløs kampagnen. Hvis du har problemer med at indløse koden, kan du se Jeg kan ikke indløse kampagnekoden.
  5. Du kan se dine kampagneoplysninger, herunder abonnement, pris og kampagneperiode.
  6. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du skal oprette en ny konto for at indløse dette kampagnetilbud.
  7. Tilføj dine betalingsoplysninger.
    Når din kampagneperiode er udløbet (6 eller 12 måneder), vil du blive opkrævet den aktuelle månedlige abonnementspris (plus gældende afgifter), indtil du opsiger dit abonnement.
  8. Vælg Start abonnement.
  9. Vælg Lad os gå og så er du klar til at streame!

FHvis du vil se oplysninger om dit abonnement (f.eks. din næste faktureringsdato), skal du gå til Skift et HBO-abonnement.

Hvor længe er denne kampagne gældende?

Denne kampagne er tilgængelig fra 1. marts 2022 til 30. april 2022. Kampagnekoder skal indløses senest den 31. december 2022 kl. 23:59 CET.

Hvornår vil mit kort blive opkrævet?

AEfter den 6 eller 12 måneders kampagneperiode vil du blive opkrævet den aktuelle månedlige abonnementspris (plus gældende afgifter), indtil du opsiger dit abonnement.

Hvis du vælger at skifte abonnement i løbet af din kampagneperiode, kan du miste fordelene ved dit kampagnetilbud.

Hvad er vilkårene og betingelserne for dette tilbud?

12-måneders abonnement

Fra den 10. Januar 2022 til 30. april 2022, vil kunderne kunne købe det forudbetalte 12-måneders abonnement på HBO Max gennem Elgiganten til en pris af 699 kr. i Sverige, 699 kr. i Norge, 69,99 € i Finland og 599 kr. i Danmark. Med det forudbetalte 12-måneders abonnement sparer kunderne 34% i Sverige, 34% i Norge, 35% i Finland og 36% i Danmark sammenlignet med den almindelige månedlige pris betalt over 12 måneder. Den normale månedlige pris for HBO Max er 89kr/mo. i Sverige, 89kr/mo. i Norge, 8,99 EUR/mo. i Finland og 79kr/mo. i Danmark.

For at købe det forudbetalte 12-måneders HBO Max-abonnement via Elgiganten skal du være en ny abonnent på HBO Max på 18 år eller derover og bruge din kampagnekode (som sendes til dig på e-mail) til at abonnere på HBO Max på hbomax.com/redeem inden for 3 måneder efter købet.

Efter den forudbetalte 12-måneders abonnementsperiode, vil abonnementet blive automatisk fornyet hver måned på tilbagevendende basis til den aktuelle abonnementspris for det månedlige HBO Max abonnement, medmindre du annullerer før fornyelsen. Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du gå til ”Abonnement” i dine indstillinger og vælge ”Administrer abonnement” og derefter vælge ”Annuller abonnement”. Hvis du opsiger dit abonnement, har du fortsat adgang til HBO Max i resten af den tid, du allerede har betalt for.

6-måneders abonnement

Tilbuddet gælder fra 10. Januar 2022 til 30. april 2022 ("kampagneperiode"). Dette tilbud er kun tilgængeligt for nuværende Elgiganten-kunder. I løbet af kampagneperioden vil de kvalificerede Elgiganten-kunder, der drager fordel af dette kampagnetilbud, kunne forudbetale for et 6-måneders abonnement på HBO Max til en pris på 5 måneder. Den samlede nedsatte pris er: 445kr i Sverige, 445kr i Norge, € 44,95 i Finland og 395kr i Danmark Den almindelige pris for et månedligt abonnement på HBO Max er i øjeblikket 89kr / måned i Sverige, 89kr / måned i Norge, € 8,99 / måned i Finland og 79kr / måned i Danmark. Dette tilbud er kun tilgængeligt i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

For at modtage denne nedsatte abonnementspris skal du købe det forudbetalte 6-måneders abonnement via Elgiganten i kampagneperioden, være ny abonnent på HBO Max på 18 år eller derover og bruge din kampagnekode (som sendes til dig på e-mail) til at abonnere på HBO Max på hbomax.com/redeem inden for 3 måneder efter købet. Koderne vil blive sendt i løbet af kampagneperioden efter først til mølle-til-mølle, så længe der fortsat er koder til rådighed. Kampagnekoden kan ikke overdrages. Der er kun én kode pr. kunde. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud på HBO Max.

Efter den nedsatte abonnementsperiode vil 6-måneders abonnementet blive fornyet hver måned på tilbagevendende basis til den aktuelle abonnementspris for det månedlige HBO Max abonnement, medmindre du annullerer før fornyelsen. Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du gå til ”Abonnement” i dine indstillinger og vælge ”Administrer abonnement” og derefter vælge ”Annuller abonnement”. Hvis du opsiger dit abonnement, har du fortsat adgang til HBO Max i resten af den tid, du allerede har betalt for. Hvis du foretager ændringer til dit abonnement, vil det gælde fra slutningen af din nuværende faktureringsperiode.