Find og afspil titler på andre sprog

Nogle HBO Max-serier og -film er tilgængelige på mere end ét sprog. Som standard afspilles serier og film automatisk med det originale lydspor og undertekster, der passer til dit skærmsprog.

Internationale og lokale produktioner

Serier og film fra hele verden er tilgængelige i genren International (åbn menuen Gennemse og vælg International). Hvis du vil se serier og film fra dit land, skal du åbne menuen Gennemse og derefter vælge Lokale produktioner.

Sådan bruger HBO Max dit skærmsprog, når du afspiller en serie eller en film:

• Serier og film på HBO Max afspilles automatisk med det originale lydspor med undertekster, der passer til dit skærmsprog.

Skift sprog for lyd eller undertekster

De fleste serier og film har flere lyd- og undertekstsprog til rådighed. Du kan se, hvilke sprog der er tilgængelige, ved at begynde at se noget og derefter vælge knappen Lyd og undertekster (taleboble) i videoafspilleren. Her kan du vælge et sprog til lyd og undertekster. Se mere under Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd.

Ændring af undertekstsprog og lydspor er snart på vej til PlayStation-konsoller.