Stream eller download via et mobilnetværk

Streaming via et mobilnetværk

Hvis du har en mobilforbindelse med 3G eller hurtigere, kan du streame HBO Max via dit mobilnetværk ved hjælp af dine mobildata. Eftersom streaming af video bruger en stor mængde data, bør du dog måske begrænse streamingen til WiFi-forbindelser.

Sådan begrænser du streaming via et mobilnetværk:

1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet, tryk på ikonet Profil (log ind, hvis det er nødvendigt).
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (øverst til venstre) og derefter på Videoindstillinger.
  3. Hvis du vil begrænse streaming til WiFi-forbindelser, skal du aktivere Stream kun via WiFi.
    Hvis du vil have en advarsel, før du streamer via dit mobilnetværk, skal du aktivere Advarsel om streaming via mobilnetværk.

Download via et mobilnetværk

Som standard er downloading begrænset til WiFi-netværksforbindelser. Det skyldes, at downloading af videoer bruger en stor mængde data. Du kan dog vælge at downloade serier og film via dit mobilnetværk, hvis du ønsker det.

Sådan tillader du downloads via et mobilnetværk:

1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet, tryk på ikonet Profil (log ind, hvis det er nødvendigt).
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (øverst til venstre) og derefter på Videoindstillinger.
  3. Slå Download kun via WiFi fra.
    Hvis du vil have en advarsel, før du downloader via dit mobilnetværk, skal du aktivere Advarsel om download via mobilnetværk.
Bemærk
Disse indstillinger gælder for alle profiler på din telefon eller tablet.