HBO Max Hubs

Med HBO Max Hubs kan du gennemse serier og film fra et enkelt mærke, f.eks. DC eller Warner Bros. Her kan du se, hvor du kan finde Hubs i HBO Max:

• Tv: Rul til venstre på startskærmen, og vælg ikonet Hubs (gitter).
  • Telefon, tablet eller computer: Vælg ikonet Menu (3 vandrette linjer), og rul derefter ned til Hubs.
  • Alle enheder: En række på startskærmen.

Voksenprofiler har følgende Hubs:

• HBO
  • DC
  • Cartoon Network
  • Max Originals
  • Warner Bros.
  • Looney Tunes

Børneprofiler har følgende Hubs:

• Cartoon Network Collection
  • Looney Tunes
  • Cartoonito
  • Scooby Doo og venner

Du kan også bruge Søg til at finde serier og film fra et enkelt mærke. Du kan f.eks. åbne Søg og skrive Warner Bros eller Cartoon Network for at få vist titler fra disse mærker.