Meddelelsen "E-mailen er allerede i brug"

Denne meddelelse betyder, at der allerede er en HBO Max-konto (eller en HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den e-mailadresse, du har angivet. Hver konto skal have en unik e-mailadresse.

Kampagnekode
Hvis du forsøger at indløse en kampagnekode, kan du se Indløs en kampagnekode.

Det skal du gøre

Hvis du får denne meddelelse, når du opretter en konto, har du to muligheder:

• Log ind i stedet. Log ind med den e-mailadresse, du indtastede på skærmen "Opret din konto". Du kan gøre dette ved at vælge linket log ind i fejlmeddelelsen eller gå tilbage og vælge Log ind. Hvis du ikke kan logge ind, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Bemærk, at dine indstillinger for HBO Nordic eller HBO España ikke er tilgængelige i HBO Max.
  • Indtast en anden e-mailadresse. Hvis du indtaster en anden e-mailadresse på skærmen "Opret din konto", opretter vi en ny konto til dig (som ikke har dine tidligere indstillinger som Min liste og Fortsæt med at se).

Hvis du får denne besked, når du prøver at ændre din e -mail, skal du indtaste en anden e -mail -adresse (der er allerede en konto med den e -mail -adresse, du har angivet).