Tilmeld dig via en appbutik

Du kan tilmelde dig med HBO Max-appen på Android- og Apple-enheder. Du kan også tilmelde dig på HBOMax.com.

Værd at vide

Få adgang til at streame HBO-serier, eksklusive Max Originals og populære film ét sted. Der tilbydes ingen gratis prøveperiode.

Vælg den enhed, du bruger:

Android-telefon eller -tablet

Tilmeld dig

1. Download HBO Max-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (person, øverst til højre).
  3. Vælg Opret Abonnement nu.
  4. Vælg dit abonnement (månedligt eller årligt) og derefter Vælg abonnement.
  5. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    Får du beskeden: "E-mailen er allerede i brug?"
    Det betyder, at den e-mailadresse, du har angivet, allerede er i brug. Gå tilbage, og log ind med denne e-mail, eller angiv en anden e-mailadresse til din konto.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Google Play.
    Dit abonnement vil automatisk blive løbende fornyet til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger det.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Samsung Z Fold3

Hvis du har en Samsung Z Fold3-telefon, kan du se Hvordan melder jeg mig til HBO Max?

Android TV

Tegn abonnement, og installer

Du kan installere HBO Max og tegne abonnement på samme tid. Sådan gør du:

1. Åbn Play Store på dit Android TV. Find og vælg HBO Max.
  2. Vælg Abonner og installer.
  3. Hvis du accepterer, at din HBO Max-konto oprettes og forbindes med din Google-konto, skal du vælge Godkend og fortsæt.
  4. Vælg betalingsmetode, og vælg derefter Abonner. Dit abonnement vil automatisk blive løbende fornyet til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger det.
  5. Vælg Fortsæt til HBO Max. Din HBO Max-konto oprettes ved hjælp af din Gmail-adresse og bliver knyttet til din Google-konto. Du kan administrere dine tilknyttede konti på g.co/linkedaccounts.
  6. Indtast en adgangskode til din HBO Max-konto, og vælg derefter Opret adgangskode.
  7. Vælg Fortsæt til HBO Max, vælg derefter, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Tegn abonnement

1. Åbn Play Store på dit Android TV, og søg efter HBO Max.
  2. Vælg HBO Max, og vælg derefter Installér.
  3. Åbn HBO Max, og vælg Opret Abonnement nu. (Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du vælge en serie eller en film og derefter vælge Log ind.)
  4. Vælg dit abonnement (månedligt eller årligt) og derefter Vælg abonnement.
  5. Du kan afslutte tilmeldingen på dit tv eller din mobilenhed. Sådan tilmelder du dig på dit tv:
    1. Indtast din e-mail og opret en adgangskode, og vælg derefter Næste. Du logger på med denne e-mail og adgangskode.
    2. Indtast dit for- og efternavn, og vælg Accepter og opret konto.
      E-mailen er allerede i brug
      Den e-mailadresse, du har angivet, bruges allerede af en anden konto. Gå tilbage til startskærmen, og log ind med denne e-mail, eller angiv en anden e-mail til din konto.
  6. Sådan tilmelder du dig på din telefon eller tablet:
    1. Scan QR-koden på dit tv med din telefon eller tablet. Dette fører dig til activate.hbomax.com.
    2. Indtast den kode på 6 tegn, der vises over QR-koden på dit tv, og vælg derefter Næste.
    3. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mail og adgangskode.
      E-mailen er allerede i brug
      Den e-mailadresse, du har angivet, bruges allerede af en anden konto. Gå tilbage og log ind med denne e-mail, eller angiv en anden e-mail til din konto.
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Google Play.
    Dit abonnement vil automatisk blive fornyet på en tilbagevendende basis til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger det.
Apple TV

Tilmeld dig

1. Download HBO Max-appen på dit Apple TV.
  2. Åbn HBO Max, og vælg Opret Abonnement nu. (Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du vælge en serie eller en film og derefter vælge Log ind).
  3. Vælg det abonnement, du ønsker: månedligt eller årligt.
  4. Indtast din e-mailadresse, og opret en adgangskode, og vælg derefter Næste. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
  5. Indtast dit for- og efternavn, og vælg Accepter og opret konto.
    Får du beskeden: "Emailen allerede i brug?"
    Det betyder, at den e-mailadresse, du har angivet, allerede er i brug. Gå tilbage til startskærmen, og log på med denne e-mail, eller gå tilbage til det forrige skærmbillede, og angiv en anden e-mail.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Apple.
    Dit abonnement vil automatisk blive løbende fornyet til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger det.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

iPhone, iPad eller iPod Touch

Tilmeld dig

1. Download HBO Max-appen på din iOS-enhed.
  2. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (person, øverst til højre).
  3. Vælg Opret Abonnement nu.
  4. Vælg dit abonnement (månedligt eller årligt), og vælg derefter Fortsæt.
  5. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mail og adgangskode.
    Er e-mailen allerede i brug?
    Den e-mailadresse, du har angivet, er allerede i brug. Gå tilbage og log ind med denne e-mail, eller angiv en anden e-mail til din konto.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Apple.
    Dit abonnement vil automatisk blive fornyet på en tilbagevendende basis til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger dig.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Samsung TV

Tilmeld

1. Download HBO Max-appen til dit Samsung TV.
  2. Åbn HBO Max, og vælg Opret Abonnement nu (hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du vælge en serie eller en film og derefter vælge Log ind).
  3. Vælg din abonnementsperiode (månedligt eller årligt), og vælg derefter Fortsæt.
  4. Åbn en webbrowser på din telefon eller en computer.
  5. Indtast HBOMax.com/tvsignin i din browsers adresselinje.
  6. Indtast den kode, der vises på dit tv, og vælg derefter Næste.
  7. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mail og adgangskode.
    E-mailen er allerede i brug?
    Det betyder, at den e-mailadresse, du har angivet, allerede er i brug. Gå tilbage og log ind med denne e-mail, eller angiv en anden e-mail til din konto.
  8. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Samsung. Dit abonnement vil automatisk blive fornyet på en tilbagevendende basis, indtil du opsiger det. Dit abonnement vil automatisk blive fornyet på en tilbagevendende basis, indtil du opsiger dit abonnement.

Du er færdig! Gå tilbage til dit tv for at begynde at streame.

Nu kan du logge ind med din kontomail og adgangskode (fra trin 7) og streame på alle dine foretrukne enheder.