Hvordan tilmelder jeg mig HBO Max?

HBO Max er tilgængelig hos mange udbydere samt på HBOMax.com. Du kan se alle de måder, du kan få HBO Max på, under Hvordan får jeg HBO Max?

Værd at vide

Tilmeld dig på HBOMax.com

Få adgang til at streame HBO-serier, eksklusive Max Originals og populære film ét sted. Der tilbydes ingen gratis prøveperiode.

Sådan tilmelder du dig:

1. Gå til HBOMax.com/subscribe på din telefon eller computer.
  2. Vælg dit abonnement (månedligt eller årligt), og derefter Forsæt.
  3. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
  4. Får du beskeden: "E-mailadressen er allerede i brug?"
    Det betyder, at den e-mailadresse, du har angivet, allerede er i brug. Vælg linket Log ind, og log ind med denne e-mailadresse, eller angiv en anden e-mailadresse til din konto.
  5. Tilføj en betalingsmetode. Hvis du har en kampagnekode, kan du tilføje den her. Dit abonnement vil automatisk blive løbende fornyet, indtil du opsiger abonnementet.
  6. Vælg Start abonnement.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Bekræft din kontomailadresse
Tjek din indbakke for en e-mail med emnet "Bekræft din e-mailadresse" fra HBO Max. Åbn denne e-mail, og vælg Bekræft e-mail. Hvis du ikke kan finde denne e-mail, skal du se Bekræft din kontomail.