Hvorfor blev jeg opkrævet betaling for en gratis prøveperiode?

Nogle HBO Max-abonnementer og kampagnetilbud omfatter en gratis prøveperiode. Her er nogle få grunde til, at du kan blive opkrævet en betaling efter at have startet et abonnement:

• Tilbuddet omfatter ikke en gratis prøveperiode. Hvis dit abonnement eller kampagnetilbud ikke omfatter en gratis prøveperiode, bliver du opkrævet for HBO Max, når du tilmelder dig. En gratis prøveperiode er i øjeblikket ikke inkluderet, når du abonnerer på HBO Max via en app store eller på HBOMax.com.
  • Du er ikke berettiget til en gratis prøveperiode. Hvis dit abonnement eller kampagnetilbud omfatter en gratis prøveperiode, bliver kriterierne for berettigelse nævnt, når du tilmelder dig. Nogle kampagnetilbud er f.eks. kun tilgængelige for nye HBO Max-abonnenter. Hvis du mener, at du er blevet faktureret forkert, skal du kontakte din faktureringsudbyder for at få hjælp (se Hvem fakturerer mig nedenfor).
  • Autorisation tilbageholdt. Hvis du kan se en afventende opkrævning på din betalingsmetode, efter du har startet en gratis prøveperiode, er der sandsynligvis tale om en tilbageholdt autorisation (se "Hvad er en tilbageholdt autorisation?" nedenfor).
Hvem fakturerer mig?
Du kan finde ud af, hvem der fakturerer dig, ved at gøre en af følgende ting:
  • Telefon eller tablet: Åbn HBO Max-appen, og tryk derefter på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets). Tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre) og derefter på Abonnement.
  • Computer: Gå til HBOMax.com, og log ind (hvis det er nødvendigt). Vælg derefter dit profilikon (øverst til højre) og derefter Abonnement.
  • LG TV eller PlayStation: Åbn HBO Max-appen, vælg ikonet Indstillinger (nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  • Andet tv-apparat: Åbn HBO Max-appen, vælg din profil (øverst til venstre), og vælg derefter Konto.
  • HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account, og log ind på din HBO Max-konto.
  • Kontoudtog: Tjek dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement. (Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et trådløst abonnement, vil du ikke se en individuel opkrævning for HBO Max.)

Hvad er en tilbageholdt autorisation?

Hvis din faktureringsudbyder tilbyder en gratis prøveperiode, kan din udbyder bekræfte din betalingsmetode ved at tilbageholde en autorisering på dit kort (beløbet varierer fra udbyder til udbyder). Dette gøres for at sikre, at din betalingsmetode er gyldig og kan opkræves i fremtiden (når din gratis prøveperiode er slut).

Denne tilbageholdelse er midlertidig og bør fjernes inden for 7-10 dage (det varierer fra pengeinstitut til pengeinstitut, hvor lang tid det tager at fjerne en tilbageholdelse). En tilbageholdt autorisation er ikke en opkrævning, men det kan påvirke din tilgængelige saldo. Du kan kontakte dit pengeinstitut for at finde ud af, hvornår tilbageholdelsen vil blive fjernet, og hvornår beløbet vil blive lagt tilbage til din disponible saldo.