Forhindre nogen i at bruge din konto

Hvis du tror, at nogen måske har adgang til din HBO Max-konto uden din tilladelse, skal du ændre din adgangskode og logge ud fra alle enheder.

Trin 1: Skift din HBO Max-adgangskode

Sådan ændrer du din adgangskode:

1. Åbn HBO Max-appen på din telefon eller tablet, eller gå til HBOMax.com på din computer.
  2. Log ind på din konto (hvis det er nødvendigt).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre).
    • Computer: Vælg dit profilikon (øverst til højre).
  4. Vælg Konto (hvis Konto ikke er tilgængelig, skal du skifte til en voksenprofil).
  5. Vælg ikonet Rediger ud for feltet Adgangskode.
  6. Vi sender dig en e-mail med en bekræftelseskode inden for få minutter (din kontomailadresse vises på skærmen "Tjek din e-mailindbakke"). Emnelinjen i e-mailen er "Her er din engangskode".
  7. Åbn e-mailen "Her er din engangskode", og find den 6-cifrede kode.
  8. Gå tilbage til HBO Max, indtast den 6-cifrede bekræftelseskode, og vælg Fortsæt.
    Bemærk  Hvis koden udløber, skal du vælge Få en ny kode og prøve disse trin igen.
  9. Skift din adgangskode, og vælg Gem.
    Hvis du har brug for hjælp, kan du se Problemer med engangskoden.

Trin 2: Log ud fra alle enheder

Log derefter ud fra alle enheder. Sådan gør du:

1. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre).
    • Computer: Vælg dit profilikon (øverst til højre).
  2. Vælg Administrer enheder.
  3. Vælg Log ud fra alle enheder.

Du er logget af og vender tilbage til startskærmen. Log nu på igen med din nye adgangskode fra trin 1.

Det kan tage op til 4 timer at logge din konto ud af alle enheder. Hvis en person i din husstand streamer en serie eller en film, vil vedkommende ikke blive logget ud fra HBO Max, før serien eller filmen er slut.