Stop uønsket brug af din konto

Hvis du tror, at nogen måske har adgang til din HBO Max-konto uden din tilladelse, skal du ændre din adgangskode og logge ud fra alle enheder.

Kan du ikke få adgang til kontoens e-mail?
For at ændre din adgangskode skal du have adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. Hvis du ikke har adgang til denne e-mail, kan du kontakte os via telefon eller chat for at få hjælp.

Trin 1: Skift din adgangskode

Sådan ændrer du din adgangskode:

1. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre) og derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre).
    • Computer: Log ind på HBOMax.com, vælg din profil (øverst til højre), og vælg derefter Indstillinger. Har du brug for hjælp til at logge ind?
    • Tv-apparat: Du kan ikke ændre din adgangskode på dit tv.
  2. Vælg Konto (Konto er kun tilgængelig med Voksenprofiler).
  3. Vælg ikonet Rediger (papir og blyant) ud for det felt, du vil ændre. Vi sender dig en e-mail med en bekræftelseskode til din konto-e-mailadresse (den, der vises på skærmen Tjek din e-mailindbakke). Emnelinjen i e-mailen er "Her er din engangskode"
  4. Hold HBO Max åben, mens du tjekker din e-mail.
  5. Åbn e-mailen "Her er din engangskode", og find den 6-cifrede kode. Fik du ikke e-mailen?
  6. Gå tilbage til HBO Max, indtast den 6-cifrede bekræftelseskode, og vælg Fortsæt.
    Udløbet eller ugyldig kode
    Hvis koden udløber, eller hvis du får en fejl, skal du vælge Få en ny kode og prøve disse trin igen. Får du stadig en fejl? Kontakt os via telefon eller chat.
  7. Skift din adgangskode, og vælg Gem.

Trin 2: Log ud fra alle enheder

Log derefter ud fra alle enheder. Sådan gør du:

1. Tryk på din profil (øverst til højre) og derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre).
  2. Tryk på eller rul til Enheder. Tryk på Administrer enheder (hvis det er tilgængeligt).
    (Kun voksenprofiler kan administrere enheder.)
  3. Tryk på Log ud fra alle enheder.
  1. Vælg din profil (øverst til højre), vælg Indstillinger, og rul ned til Enheder.
  2. Vælg Administrer enheder.
  3. Vælg Log ud fra alle enheder.

Du er logget af og vender tilbage til startskærmen. Log nu på igen med din nye adgangskode fra trin 1.

Det kan tage op til 4 timer at logge din konto ud af alle enheder. Hvis en person i din husstand streamer en serie eller en film, vil vedkommende ikke blive logget ud fra HBO Max, før serien eller filmen er slut.