Skift et HBO-faktureret abonnement

HBO Max-abonnementer fås via mange udbydere. Hvordan du ændrer eller administrerer dit abonnement, varierer alt efter faktureringsudbyder (din faktureringsudbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max).

Først skal du finde ud af, hvem dit abonnement faktureres gennem:

Find min faktureringsudbyder
  1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige via voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem:
    • HBO Nordic AB: Se oplysningerne nedenfor.
    • En anden udbyder: Find din faktureringsudbyder på denne side.

Andre måder at finde din faktureringsudbyder på:

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account, og log ind på din HBO Max-konto.
  • Kontoudtog: Du kan også se på dit kontoudtog, om du har betalt et HBO Max-abonnement. Hvis der står help.HBOMax.com på din abonnementsopkrævning, er dit abonnement sandsynligvis faktureret gennem os (HBO Nordic AB).

Spørgsmål og svar om HBO-fakturering

Hvornår er min næste faktureringsdato?

Dit abonnement fornyes automatisk på din faktureringsdato. Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med voksenprofiler.
  3. Se den dato, der vises efter Næste faktureringsdato.

Hvis du gerne vil skifte fra månedlig til årlig fakturering (en besparelse på 35%), kan du se Hvordan ændrer jeg min faktureringsperiode?

Ingen faktureringsdato?
Næste faktureringsdato vises kun, hvis dit abonnement er faktureret via HBO Nordic AB. Hvis du bliver faktureret via en anden udbyder, skal du vælge Læs mere eller finde din udbyder på denne side.

Hvordan opsiger jeg?

Dit abonnement fornyes automatisk hver måned eller hvert år, indtil du opsiger det. For at finde ud af, hvornår dit abonnement fornyes, skal du se Hvornår er min næste faktureringsdato?

Vigtigt
For at undgå at blive opkrævet for din næste faktureringsperiode skal du opsige dit abonnement mindst 24 timer før din næste faktureringsdato. Du kan ikke opsige dit abonnement ved at afinstallere HBO Max-appen. Du skal opsige dit abonnement ved hjælp af nedenstående trin.

Måder at opsige på

HBO Max-mobilappen

Gør følgende på din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max, tryk på din profil (øverst til højre), og derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Tryk på eller rul til Abonnement, og vælg derefter Administrer abonnement.
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du vælge Læs mere eller finde din faktureringsudbyder på denne side.
  3. Tryk på Opsig abonnement.
  4. Bekræft din opsigelse, og noter dig din udløbsdato. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.
Computer

Gør følgende på din computer:

1. Gå til HBOMax.com på din computer, og log ind (hvis det er nødvendigt). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
  3. Vælg Administrer abonnement.
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du vælge Læs mere eller finde din faktureringsudbyder på denne side.
  4. Vælg Opsig abonnement.
  5. Bekræft din opsigelse, og noter dig din udløbsdato. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.
HBOMax.com/account

Gør følgende på din telefon eller computer:

1. Gå til HBOMax.com/account. Kan du ikke logge ind?
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til HBO Max, og vælg derefter Log ind. Kan du ikke logge ind?
  3. Vælg Opsig abonnement.
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du vælge Læs mere eller finde din faktureringsudbyder på denne side.
  4. Bekræft din opsigelse, og noter dig din udløbsdato. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.

Når du har opsagt, får du en e-mail fra os med en bekræftelse på din opsigelse. Hvis du ændrer mening om at opsige, kan du gentage ovenstående trin og vælge Fortsæt abonnement (i stedet for Opsig). Når dit abonnement er udløbet, kan du forny dit abonnement for at begynde at streame igen.

Årlige abonnementer
Hvis du skifter fra årlig til månedlig fakturering, træder ændringen først i kraft fra din næste faktureringsdato (ved udgangen af din årlige faktureringsperiode). Hvis du ønsker at ændre noget inden udgangen af din årlige faktureringsperiode, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan ændrer jeg min faktureringsperiode?

Hvis dit abonnement bliver faktureret via HBO Nordic AB, kan du skifte faktureringsperiode (månedlig eller årlig) ved hjælp af HBO Max-mobilappen eller din computer.

Vigtigt
Når du skifter til årlig fakturering, vil du blive opkrævet prisforskellen mellem abonnementerne (plus eventuelle skatter), og din næste faktureringsdato vil blive justeret.
HBO Max-mobilappen

På din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på din profil (øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
  3. Tryk på Administrer abonnement og derefter på Skift abonnement.
    Hvis Administrer abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og derefter se Se mit abonnement.
  4. Vælg abonnement: månedligt eller årligt.
  5. Vælg Fortsæt, og bekræft derefter ændringen.

Dit abonnement opdateres til den nye faktureringsperiode. Du får en e-mail fra os med en bekræftelse af ændringen.

Computer

På din computer:

1. Log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
  3. Vælg Administrer abonnement og derefter Skift abonnement.
    Hvis Administrer abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og derefter se Se mit abonnement.
  4. Vælg abonnement: månedligt eller årligt.
  5. Vælg Fortsæt, og bekræft derefter ændringen.

Dit abonnement opdateres til den nye faktureringsperiode. Du får en e-mail fra os med en bekræftelse af ændringen.

HBOMax.com/account

På din telefon eller computer:

1. Gå til HBOMax.com/account, og log ind på din konto. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Skift abonnement.
    Hvis Skift abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og se Se mit abonnement.
  3. Vælg abonnement: månedligt eller årligt.
  4. Vælg Fortsæt, og bekræft derefter ændringen.

Dit abonnement opdateres til den nye faktureringsperiode. Du får en e-mail fra os med en bekræftelse af ændringen.

Hvornår træder denne ændring i kraft?

• Skift til månedlig fakturering: Denne ændring træder i kraft på din næste faktureringsdato (ved udgangen af din årlige faktureringsperiode).
  • Skift til årlig fakturering: Denne ændring træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Du vil blive opkrævet prisforskellen mellem abonnementerne (plus eventuelle skatter), og din næste faktureringsdato vil være om 1 år.

Hvis du vil annullere en ændring til månedlig fakturering, der ikke træder i kraft med det samme, skal du logge ind på HBOMax.com/account og vælge Annuller afventende abonnementsændring.

Kampagnetilbud
Hvis du skifter til årlig fakturering i en kampagneperiode, mister du fordelen ved kampagnetilbuddet.

Hvad hvis opkrævningen ikke er som forventet?

Hvis din opkrævning ser anderledes ud, end du havde forventet, kan det have forskellige årsager:

• Gældende skatter og afgifter lægges til din abonnementsopkrævning på basis af din aktuelle placering.
  • Du har måske en anden faktureringsperiode, end du troede (årlig eller månedlig).
  • Din kampagne- eller rabatperiode kan være udløbet, og du er blevet opkrævet den normale abonnementspris.

Kontakt os, hvis ingen af disse årsager er relevante, og du faktureres gennem os (HBO Nordic AB). Hvis du faktureres gennem et andet selskab, skal du kontakte det for at få hjælp.

Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?

Du kan bruge et af følgende: Visa, MasterCard eller PayPal.

Dit kredit- eller betalingskort skal understøtte automatiske tilbagevendende betalinger og være udstedt i det land, hvor du har tilmeldt dig.

Du kan ændre din betalingsmetode for dit abonnement på flere måder.

Hvordan vil du ændre din betaling?

HBO Max-mobilappen

Gør følgende på din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max, tryk på din profil (øverst til højre), og derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Tryk på eller rul til Abonnement, og vælg derefter Administrer abonnement.
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du vælge Læs mere eller finde din faktureringsudbyder på denne side.
  3. Tryk på Rediger betalingsmetode.
  4. Rediger dine betalingsoplysninger, og vælg Gem.
  5. Din bank kan kræve, at du bekræfter din identitet hos 3D-Secure, før de godkender transaktionen. Hvis du har problemer med 3D-Secure, skal du kontakte din bank.

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt til din næste abonnementsopkrævning.

Computer

Gør følgende på din computer:

1. Log ind på HBOMax.com på din computer, og gå derefter til Profil (øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Indstillinger, find derefter Abonnement, og vælg Administrer abonnement.
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du vælge Læs mere eller finde din faktureringsudbyder på denne side.
  3. Vælg Rediger betalingsmetode.
  4. Rediger dine betalingsoplysninger, og vælg Gem.
  5. Din bank kan kræve, at du bekræfter din identitet hos 3D-Secure, før de godkender transaktionen. Hvis du har problemer med 3D-Secure, skal du kontakte din bank.

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt til din næste abonnementsopkrævning.

HBOMax.com/account

Gør følgende på din telefon eller computer:

1. Gå til HBOMax.com/account og log ind (hvis det er nødvendigt). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Rediger betalingsmetode.
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du vælge Læs mere eller finde din faktureringsudbyder på denne side.
  3. Rediger dine betalingsoplysninger, og vælg Gem.
  4. Din bank kan kræve, at du bekræfter din identitet hos 3D-Secure, før de godkender transaktionen. Hvis du har problemer med 3D-Secure, skal du kontakte din bank.

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt til din næste abonnementsopkrævning.