Spørgsmål og svar om gratis prøveperiode på HBO Max

Her er nogle ofte stillede spørgsmål og svar:

Er der en gratis prøveperiode?

De fleste HBO Max-udbydere tilbyder ikke en gratis prøveperiode til nye abonnenter. Hvis et abonnement eller et kampagnetilbud omfatter en gratis prøveperiode, bliver den gratis prøveperiode nævnt, når du tilmelder dig.

Hvem er berettiget til en gratis prøveperiode?

Hvis et abonnement eller kampagnetilbud omfatter en gratis prøveperiode, bliver kriterierne for berettigelse nævnt, når du tilmelder dig. Nogle kampagnetilbud er f.eks. kun tilgængelige for nye HBO Max-abonnenter.

Hvor lang er den gratis prøveperiode?

Hvis et abonnement eller kampagnetilbud omfatter en gratis prøveperiode, bliver længden af den gratis prøveperiode nævnt, når du tilmelder dig.

Hvad kan jeg streame?

I løbet af din gratis prøveperiode kan du streame alt på HBO Max. Hvis du er glad for HBO Max, skal du ikke gøre noget, og dit abonnement vil automatisk blive fornyet hver faktureringsperiode, indtil du opsiger det.

Hvornår og hvor meget bliver jeg opkrævet?

Når du starter din gratis prøveperiode, skal du have en betalingsmetode registreret, så dit abonnement kan fortsætte, når prøveperioden er slut. Hvis dit abonnement omfatter en gratis prøveperiode, bliver du først opkrævet dagen før din gratis prøveperiode udløber (dette varierer afhængigt af din faktureringsudbyder). Hvis du ser en ventende opkrævning før dette tidspunkt, er der sandsynligvis tale om en tilbageholdt autorisation.

Fremover vil dit abonnement blive fornyet automatisk hver faktureringsperiode. For at undgå at blive opkrævet for din næste faktureringsperiode skal du opsige mindst 24 timer før din næste faktureringsdato.

Har du spørgsmål? Se vores Spørgsmål og svar om fakturering.

Hvem fakturerer mig?

Du kan finde ud af, hvem der fakturerer dig, ved at gøre en af følgende ting:

• Telefon eller tablet: Åbn HBO Max, og tryk derefter på din profil (øverst til højre). Tryk derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre) og tryk på eller rul til Abonnement.
  • Computer: Gå til HBOMax.com, og log ind (hvis det er nødvendigt). Vælg derefter din profil (øverst til højre), Indstillinger, og find derefter Abonnement.
  • Tv-apparat: Åbn HBO Max, vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  • Web: Log ind på HBOMax.com/account.
  • Dit kontoudtog: Tjek dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement. (Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et mobilabonnement, vil du ikke se en individuel opkrævning for HBO Max.)

Har du spørgsmål? Se vores Spørgsmål og svar om fakturering.

Hvordan kan jeg opsige min prøveperiode?

For at undgå at blive opkrævet for din næste faktureringsperiode skal du opsige dit abonnement senest 24 timer før din gratis prøveperiode udløber. Hvis du opsiger før tid, kan du fortsætte med at streame, indtil din prøveperiode udløber.

Har du andre spørgsmål?