Stream HBO Max, mens du rejser

Når du rejser til et andet land eller en anden region uden for EØS, hvor HBO Max er tilgængelig (se Hvor er HBO Max tilgængelig?), ændres udvalget af serier og film, som du kan streame. Dit hjemland er det land, hvor du har tilmeldt dig HBO Max.

Når du rejser til et land i EØS:

• Serier og film: Udvalget af serier og film er det samme som i dit hjemland.
  • Downloads: Du kan afspille serier og film, som du allerede har downloadet på din telefon eller tablet.

Når du rejser til et land uden for EØS hvor HBO Max er tilgængelig:

• Serier og film: Det varierer fra land til land eller fra region til region, hvad der kan streames på HBO Max. Det betyder, at udvalget af serier og film vil ændre sig afhængigt af din fysiske lokalitet. Derfor kan du muligvis ikke streame nogle titler på listerne "Fortsæt med at se" og "Min liste", når du befinder dig i lande uden for EØS.
  • Aldersgrænser: Aldersgrænser er baseret på din fysiske lokalitet. Hvis du rejser til et land med et andet system til aldersgrænser for indhold, anvendes den forældrekontrol, du har indstillet, men serier og film kan dog blive klassificeret forskelligt.
  • Downloads: Du kan afspille serier og film, som du allerede har downloadet på din telefon eller tablet.

Når du rejser til et land uden for EØS, hvor HBO Max ikke er tilgængelig (f.eks. USA):

• Får du en meddelelse om, at HBO Max ikke er tilgængelig, og at du ikke kan streame eller få adgang til din konto. Du kan dog stadig afspille serier og film, som du allerede har downloadet (det gør du ved at logge ind, før du rejser).

Før du rejser

1. Download serier og film (op til 30).
  2. Sørg for at være logget ind på HBO Max på den mobil eller tablet, som indeholder de downloadede titler.

Mens du rejser

Når du åbner HBO Max på din mobil eller tablet, får du vist en meddelelse om, at 'HBO Max ikke er tilgængelig i din region endnu'. Når det sker, vælger du download-ikonet (pil ned, kant forneden) for at se dine downloads.

På denne måde kan du se dine downloads, når du rejser til et andet land eller en anden region.

Kan jeg streame HBO Max, når jeg rejser i USA?

Du kan ikke streame, logge ind eller få adgang til din HBO Max-konto, når du rejser i USA. Du kan heller ikke streame Max, når du rejser i USA.

Men du kan afspille HBO Max-serier og -film, som du allerede har downloadet. Gå til afsnittet ovenfor for at se, hvordan du gør det.