Všetko o HBO Max

Poďme na to

Čo je HBO Max?

HBO Max je samostatná streamovacia platforma, ktorá prináša nové i kultové seriály a filmy z dielne HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network a Max Originals. S viac ako 13 000 hodinami epickej zábavy si tu každý príde na svoje.

Čo nájdete na HBO Max?

Ak chcete vidieť, čo nájdete v službe HBO Max, stiahnite si aplikáciu HBO Max alebo prejdite na stránku HBOMax.com. Na zobrazenie ponuky HBO Max nepotrebujete predplatné. Hľadáte konkrétny seriál alebo film? Na HBO Max vyberte ikonu Hľadať (lupa) a zadajte názov programu alebo filmu.

Koľko stojí HBO Max?

HBO Max ponúkajú viacerí poskytovatelia. Informácie o cenách nájdete na stránke HBOMax.com.

Na ktorých zariadeniach môžem pozerať?

HBO Max môžete pozerať na telefónoch, tabletoch, počítačoch a televízoroch. Pozrite si zoznam podporovaných zariadení.

Sú na HBO Max reklamy?

Nie, HBO Max neobsahuje reklamy.

Ako sa môžem zaregistrovať?

HBO Max je k dispozícii u viacerých poskytovateľov a tiež na stránke HBOMax.com. Pozrite si časť Registrácia na HBO Max.

HBO Max a HBO. Aký je v tom rozdiel?

Najväčší rozdiel medzi HBO Max a HBO je v tom, čo môžete streamovať.

  • HBO Max  streamuje nielen HBO, ale aj mnoho ďalšej zábavy.
    Nová streamovacia platforma prináša nové i kultové seriály a filmy od HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network a Max Originals.
  • HBO (predtým pod názvom HBO GO a HBO Portugal).
    Streamujte všetky obľúbené seriály od HBO, ako aj filmové hity, špeciály a mnohé iné.

Ak už máte HBO, pozrite si Mám HBO. Dostanem aj HBO Max?

Čo môžem robiť?

Pozerajte seriály hneď pri ich televíznej premiére

Väčšinu nových programov a filmov z dielne HBO môžete streamovať na HBO Max počas ich premiéry na HBO (televíznom kanáli).

Ak sa chcete dozvedieť viac o ponuke HBO Max, prejdite na stránku HBOMax.com.

Streamujte na viacerých zariadeniach súčasne

Vo väčšine prípadov sa môžu členovia vašej domácnosti prihlásiť do služby HBO Max na rôznych zariadeniach a pozerať rôzne programy súčasne.

Vytvorenie viacerých profilov

Váš účet môže mať až 5 profilov pre deti a dospelých z vašej najbližšej rodiny alebo domácnosti. Vďaka profilom budete mať prehľad o tom, čo ste pozerali (Pokračovať v sledovaní) a čo by ste si chceli pozrieť (Môj zoznam). Ďalšie informácie nájdete v časti Pridať profily.

Nájdite seriály a filmy pre deti

Služba HBO Max má rozsiahlu zbierku tých najlepších detských seriálov a filmov. Ak chcete vidieť ponuku pre deti, prejdite na ponuku Rodinné alebo v službe HBO Max otvorte ponuku Prechádzať a vyberte Rodinné.

Pre každé dieťa môžete vytvoriť profil s rodičovskou kontrolou, ktorá obmedzuje, čo môže pozerať, a s kódom PIN, ktorý zabráni dieťaťu prepínať profily.

Streamujte s HBO Max aj na cestách

HBO Max môžete sledovať vo vybraných krajinách Európy, Latinskej Ameriky a Karibiku. Ďalšie informácie nájdete v časti Streamovanie služby HBO Max na cestách.

programy a filmy si môžete taktiež aj stiahnuť a pozerať kdekoľvek na cestách.