Stahování seriálů a filmů na HBO Max

Seriály a filmy si můžete stáhnout do telefonu nebo tabletu a sledovat je později, když jste offline.

Jak mohu něco stáhnout?

Chcete-li něco stáhnout, potřebujete:

Zde naleznete postup, jak stahovat:

  1. Otevřete aplikaci HBO Max v telefonu nebo tabletu.
  2. Ujistěte se, že jste přihlášeni a připojeni k síti Wi-Fi. Ve výchozím nastavení je stahování omezeno na síť Wi-Fi. Pokud to chcete změnit, klikněte na ikonu profilu > Nastavení (vlevo nahoře) > Možnosti videa a vypněte možnost Stahovat pouze prostřednictvím sítě Wi-Fi.
  3. Vyberte epizodu nebo film, který chcete stáhnout. Většina seriálů a filmů je k dispozici na stránku “Stažené”.
  4. Klikněte na ikonu Stáhnout (šipka směřující dolů).
  5. Kruh zobrazuje průběh stahování. Kliknutím na tuto ikonu můžete stahování pozastavit a pokračovat v něm. Chcete-li se podívat na průběh stahování, můžete také kliknout na ikonu profilu a poté na možnost Na stránku “Stažené”.

Na vašem účtu může být najednou až 30 stažených položek (položky po vypršení platnosti se nezapočítávají). To platí pro všechny profily a zařízení.

Jakmile začnete stažený pořad sledovat, máte 48 hodin na jeho dokončení, než vyprší jeho platnost. Po konci platnosti můžete stahování obnovit nebo odstranit.

  • Zvuk a titulky. Po spuštění sledování si můžete vybrat jazyk zvuku a titulků. U některých seriálů a filmů může být nutné před stažením vybrat jazyk.
  • Kopie. Na vašem účtu může být až 5 kopií stejného seriálu nebo filmu (ve všech profilech a zařízeních).
  • Uložení na SD kartu. Stažené tituly se ukládají do interního úložiště zařízení (stažené tituly nelze ukládat na SD kartu).
Jak mohu sledovat stažené položky?

Pokud chcete zobrazit stažené položky:

  • Klikněte na ikonu profilu (dolní okraj na telefonech, levý okraj na tabletech) a potom klikněte na možnost Na stránku “Stažené” (pro zobrazení/přehrání stažených položek musíte být přihlášeni).

Pokud chcete sledovat stažené položky:

  • Klikněte na ikonu profilu, klikněte na možnost Na stránku “Stažené” a poté klikněte na ikonu Přehrát (trojúhelník) u některé ze stažených položek.

Stažené seriály a filmy můžete přehrávat na cestách do jiných zemí. Další informace naleznete v článku Sledování HBO Max na cestách.

  • Kolik? Na vašem účtu může být staženo celkem 30 položek (ve všech profilech a zařízeních). Jakmile váš účet dosáhne počtu 30 stažených položek, budete muset odstranit stažené položky v zařízení, než budete moci stáhnout něco dalšího. Chcete-li zjistit, která mobilní zařízení použila váš účet, přejděte na svůj profil a vyberte možnost Správa zařízení.
  • Konec platnosti. Platnost nesledovaných stažených položek vyprší po 30 dnech nebo 48 hodinách od zahájení sledování (nebo když seriál nebo film opustí HBO Max). Po konci platnosti můžete staženou položku obnovit nebo odstranit.
  • Ikona zámku. Když přejdete do nabídky Na stránku “Stažené”, zobrazí se všechny stažené položky v zařízení bez ohledu na to, který profil stahování zahájil. Dětské profily nemohou sledovat stažené položky, které jsou omezeny rodičovskou kontrolou (tyto stažené položky se zobrazí s ikonou zámku).
Proč nemohu přehrát staženou položku?

Pokud máte potíže s přehráváním, vyzkoušejte následující:

  1. Když jste připojeni k internetu, klikněte na ikonu profilu a zkontrolujte, zda jste přihlášeni.
  2. Zavřete aplikaci HBO Max.
  3. V telefonu nebo tabletu zapněte režim Letadlo nebo vypněte Wi-Fi.
  4. Otevřete aplikaci HBO Max. Měli byste být přesměrováni na stránku Na stránku “Stažené”.
  5. Klikněte na ikonu Přehrát (trojúhelník) u některé ze stažených položek.
Online sledování prostřednictvím mobilní sítě

Pokud máte mobilní připojení 3G nebo rychlejší, můžete sledovat HBO Max prostřednictvím mobilní sítě s využitím mobilních dat. Protože však online sledování videa čerpá velké množství dat, možná pro vás bude vhodnější omezit sledování na dobu, kdy jste připojení k síti Wi-Fi.

Omezení online sledování prostřednictvím mobilní sítě:

  1. Otevřete aplikaci HBO Max v telefonu nebo tabletu, klikněte na ikonu profilu (v případě potřeby se přihlaste).
  2. Klikněte na ikonu Nastavení (vlevo nahoře) a poté na možnost Možnosti videa.

Chcete-li omezit sledování na případy, kdy jste připojení k síti Wi-Fi, zapněte možnost Online sledovat pouze prostřednictvím sítě Wi-Fi.

Pokud chcete před online sledováním prostřednictvím mobilní sítě zobrazit upozornění, zapněte možnost Upozornit na online sledování prostřednictví mobilní sítě.

Změna kvality stažených položek

Ve výchozím nastavení se seriály a filmy stahují v nejvyšší kvalitě pro vaše zařízení.

Změna kvality stažených položek:

  1. Klikněte na ikonu profilu a poté na ikonu Nastavení (vlevo nahoře).
  2. Klikněte na možnost Možnosti videa.
  3. Klikněte na možnost Kvalita stažených položek a poté vyberte:
    • Nejvyšší kvalita: Stáhnete tu nejvyšší kvalitu (větší soubory, delší doba stahování).
    • Nejrychlejší stahování: Stáhnete nižší kvalitu (menší soubory, kratší doba stahování).

Nastavení kvality stažených položek se vztahuje na všechny profily v telefonu nebo tabletu. Nejvyšší kvalita stažených položek je 1080p.

Jak mohu stahování obnovit?

Když platnost stažených položek vyprší, je třeba je před sledováním obnovit.

Obnovení stažených položek:

  1. Klikněte na ikonu profilu a poté klikněte na možnost Na stránku “Stažené”.
  2. Klikněte na ikonu ! u stažené položky, jejíž platnost vypršela, a poté klikněte na položku Obnovit (k obnovení stažených položek je nutné internetové připojení).

Proč vypršela platnost mnou stažené položky?

  • Platnost nesledovaných stažených položek vyprší 30 dnů od stažení (nebo když seriál nebo film opustí HBO Max). Chcete-li zjistit, kdy vyprší platnost vašich stažených položek, přejděte do seznamu Na stránku “Stažené”.
  • Jakmile začnete stažený pořad sledovat, máte 48 hodin na jeho dokončení, než vyprší jeho platnost.
  • Stažené položky můžete obnovit několikrát. Platnost stažených položek, které již nejsou na HBO Max k dispozici, automaticky vyprší a nelze je obnovit.
Jak mohu odstranit stažené položky?

Odstranění stažených položek:

  1. Klikněte na ikonu profilu a poté klikněte na možnost Na stránku “Stažené”.
  2. Klikněte na možnost Upravit.
  3. Kliknutím na X vedle staženého položky tuto položku odstraníte. Chcete-li odstranit všechny stažené položky, klikněte na možnost Smazat vše.
  4. Po dokončení úprav klikněte na možnost Hotovo.