Zabránění někomu v používání vašeho účtu

Pokud se domníváte, že by někdo mohl mít přístup k vašemu účtu HBO Max bez vašeho svolení, změňte heslo a odhlaste se ze všech zařízení.

Nemáte přístup k e-mailu přidruženému k účtu?
Chcete-li změnit heslo, potřebujete přístup k e-mailové adrese přidružené k vašemu účtu. Pokud nemáte přístup k tomuto e-mailu, kontaktujte nás a požádejte o pomoc.

Krok 1: Změňte své heslo

Zde naleznete postup změny hesla:

  1. Proveďte jednu z následujících akcí:
    • Telefon nebo tablet: Otevřete aplikaci HBO Max, klikněte na ikonu profilu (případně se přihlaste) a poté klikněte na ikonu Nastavení (vlevo nahoře).
    • Počítač: Přihlaste se na stránce HBOMax.com a poté vyberte ikonu svého profilu (vpravo nahoře). Potřebujete poradit s přihlášením?
    • Televize: Heslo v televizi nelze změnit.
  2. Vyberte možnost Účet (Účet je k dispozici pouze u profilů dospělých).
  3. Vyberte ikonu Upravit vedle pole, které chcete změnit. Na e-mailovou adresu vašeho účtu (která se zobrazuje na obrazovce Zkontrolujte e-mailovou schránku) vám zašleme e-mail s ověřovacím kódem. Předmět e-mailu je „Tady je váš jednorázový kód“.
  4. Při kontrole e-mailu mějte otevřenou aplikaci HBO Max.
  5. Otevřete e-mail s předmětem „Tady je váš jednorázový kód“ a najděte šestimístný kód. Nedostali jste e-mail?
  6. Vraťte se zpátky do aplikace HBO Max, zadejte šestimístný ověřovací kód a vyberte možnost Pokračovat.
    Platnost kódu skončila nebo je kód neplatný
    Pokud platnost kódu vyprší nebo se zobrazí chyba, vyberte možnost Získat nový kód a zkuste postup opakovat. Stále se zobrazuje chyba? Kontaktujte nás.
  7. Změňte heslo a vyberte možnost Uložit.

Krok 2: Odhlaste se ze všech zařízení

Dále se odhlaste ze všech zařízení. Zde je postup, jak na to:

  1. Proveďte jednu z následujících akcí:
    • Telefon nebo tablet: Klikněte na ikonu profilu (dolní okraj u telefonů, levý okraj u tabletů) a poté na ikonu Nastavení (vlevo nahoře).
    • Počítač: Vyberte ikonu profilu (vpravo nahoře).
  2. Vyberte možnost Spravovat zařízení.
  3. Vyberte možnost Odhlásit se na všech zařízeních.

Jste odhlášení a budete vráceni na domovskou stránku. Nyní se znovu přihlaste pomocí nového hesla z kroku 1.

Odhlášení účtu ze všech zařízení může trvat až 4 hodiny. Pokud někdo ve vaší domácnosti online sleduje seriál nebo film, nebude odhlášen z HBO Max až do konce seriálu nebo filmu, který právě sleduje.