Zakaj je bil moj račun bremenjen po preklicu naročnine?

Če opaziš bremenitev za naročnino po tem, ko je bila preklicana naročnina za HBO Max, je lahko razlog za to naslednji:

Naročnina je bila preklicana tik pred datumom samodejnega podaljšanja.

Morda je bila naročnina preklicana manj kot 24 ur pred datumom naslednjega zaračunavanja. Nekateri ponudniki lahko tvoj račun bremenijo 1 ali 2 dni pred začetkom naslednjega obračunskega obdobja (čas bremenitve je odvisen od ponudnika za zaračunavanje).

Pomembno
Če vidiš bremenitev za naročnino po preklicu svoje naročnine, preveri, ali je tvoja naročnina dejansko preklicana (glej naslednji razdelek).

Tvoja naročnina je še vedno aktivna

Če vidiš bremenitev za naročnino po preklicu, je tvoja naročnina morda še vedno aktivna. Preveri, ali ima tvoja naročnina datum poteka in/ali stanje preklica.

Če želiš preveriti stanje svoje naročnine, spodaj poišči svojega ponudnika za zaračunavanje:

  • Apple: Sledi korakom za preklic družbe Apple. Če je bila tvoja naročnina za HBO Max preklicana, bo naveden datum konca naročnine (in ne bo prikazana možnost preklica).
  • Google Play: Odpri stran Naročnine družbe Google in se prijavi v račun Google z naročnino za HBO Max. Če je bila tvoja naročnina preklicana, bo prikazana možnost za ponovno sklenitev ali podaljšanje. Glej tudi: Koraki za preklic družbe Google.
  • HBO Europe, s.r.o. ali HBO Nordic AB: Vpišite se na spletno stran HBOMax.com/account. Odpri svoj Profil, izberi Naročnina in nato Upravljaj naročnino. Če je bila tvoja naročnina preklicana, ni pa potekla, bo prikazana možnost nadaljevanja naročnine (če je naročnina potekla, bo prikazana možnost podaljšanja). Ali potrebuješ pomoč? Glej Spreminjanje naročnine, zaračunane za HBO.
  • Samsung: Prijavi se v svoj Samsungov račun na naslovu samsungcheckout.com in nato v meniju Zgodovina nakupov izberi Naročnine. Poišči HBO Max in izberi Odjava (če je na voljo). Glej tudi: Koraki za preklic družbe Samsung.
  • Ponudnik televizijskih ali mobilnih storitev: Prijavi se v račun svojega ponudnika televizijskih ali mobilnih storitev, da preveriš stanje svoje naročnine za HBO Max. Če potrebuješ pri tem pomoč, se obrni na svojega ponudnika.

Če ne veš, kdo je tvoj ponudnik (ali ni naveden zgoraj), glej razdelek Kdo mi izstavlja račune. Ko ugotoviš, kdo je tvoj ponudnik za zaračunavanje, ga izberi na strani Kako preklicati naročnino.

Informacije o preklicu
Nekateri ponudniki za zaračunavanje ti ob preklicu naročnine pošljejo e-sporočilo. V svojem e-poštnem nabiralniku poišči e-poštno sporočilo, ki potrjuje preklic naročnine za HBO Max.

Imaš več naročnin

Morda imaš več računov HBO Max.

Če želiš najti več računov:

Če želiš preveriti, ali imaš več računov, naredi naslednje:

  1. Odpri HBO Max v vseh napravah, ki jih uporabljaš (telefon, tablični računalnik, televizor, računalnik).
  2. Naredi nekaj od naslednjega:
    • Telefon ali tablični računalnik: Tapnite svoj profil (zgoraj desno), ikono za nastavitve (zobnik, zgoraj desno) in nato poiščite ali tapnite Račun.
    • Računalnik: Izberite svoj profil (zgoraj desno) in nato še Nastavitve ter poiščite možnost Račun.
    • TV naprava: Izberi ikono Nastavitve (zobnik, spodaj levo) in nato izberi Račun.
  3. Zapomni si e-poštni naslov računa.

Ali imaš aktivno prijavo z več e-poštnimi naslovi?

Če najdeš več e-poštnih naslovov, imaš več računov HBO Max. Da to urediš, za vsak račun odpri Nastavitve, da ugotoviš, kdo ti zaračunava naročnino (glej Kdo mi izstavlja račune?).

Ko ugotoviš, kdo ti zaračunava, se lahko odločiš, katero naročnino želiš preklicati (glej Kako prekličem naročnino?).

Ne najdeš več računov?

Če imaš aktivno prijavo z istim računom na vseh napravah in vidiš več bremenitev v enem mesecu, se obrni na nas. Pri roki imej naslednje informacije:

  • Svoj e-poštni naslov za HBO Max
  • Informacije o bremenitvi svoje kreditne kartice ali računa PayPal