Preverjanje e-poštnega naslova računa za HBO Max

Želimo se prepričati, da je e-poštni naslov vašega računa pravilen. Tako boste prejemali pomembna e-poštna sporočila o svojem računu, na primer e-poštno sporočilo, ki ga pošljemo, če pozabite geslo in ga morate ponastaviti.

Upoštevajte spodnja navodila za preverjanje e-poštnega naslova za svoj račun:

 1. Naredite nekaj od tega:
  • Telefon ali tablični računalnik: Odprite HBO Max ter tapnite svoj profil (zgoraj desno) in nato še ikono za nastavitve (zobnik, zgoraj desno).
  • Računalnik: Vpišite se na spletno stran HBOMax.com ter izberite svoj profil (zgoraj desno) in nato še Nastavitve.
 2. Izberite Račun (račun je na voljo samo za profile za odrasle).
 3. Izberite Preverite svoj e-poštni naslov (ta možnost ni na voljo, če e-poštnega naslova računa ni treba preveriti).
 4. V svojem e-poštnem nabiralniku poiščite e-poštno sporočilo storitve HBO Max (v vrstici zadevo je besedilo: Potrdi svoj e-poštni naslov). To e-poštno sporočilo bi morali prejeti v 15 minutah. Zabeležite e-poštni naslov računa, ki je naveden na zaslonu »Preverite svoj e-poštni naslov«. Če nimate dostopa do e-poštnega naslova, povezanega s svojim računom za HBO Max, nam pišite za pomoč.
 5. Odprite to e-poštno sporočilo in izberite Preveri e-poštni naslov. Nato bi se morala prikazati stran »Vse je pripravljeno«.

Ali niste prejeli e-poštnega sporočila za preverjanje?

Če upoštevate zgornja navodila, vendar ne prejmete e-poštnega sporočila »Preverite svoj e-poštni račun«, upoštevajte ta navodila:

 • Preiščite vse mape e-poštnega nabiralnika in poiščite e-poštno sporočilo storitve HBO Max (vključno z mapama »Promocije« in »Neželena pošta«).
 • Znova poskusite izvesti korake preverjanja (na vrhu te strani).
 • Preverite e-poštni naslov, ki je prikazan na zaslonu »Račun«. Če nimate dostopa do e-poštnega naslova, povezanega z vašim računom za HBO Max, nam pišite za pomoč. Za več informacij si oglejte Spreminjanje e-poštnega naslova ali gesla.

Sporočilo o poteklem e-poštnem sporočilu za preverjanje

Če prejmete sporočilo »E-poštno sporočilo za preverjanje je poteklo«, poskusite znova izvesti korake preverjanja (na vrhu te strani). Povezava v e-poštnem sporočilu »Potrdi svoj e-poštni naslov« poteče v 7 dneh.