За што ти е потребна помош?
Решавање проблеми и поправки
Теми
Начини на кои може да нè контактираш
Препорачано
Е-пошта
Не ти се брза? Прати ни е-пошта во секое време
Испрати е-пошта до поддршката за корисници
close
Испрати е-пошта до поддршката за корисници
Испрати ни е-пошта
Не заборавај да ја додадеш korisnickiservis@hbomax.com во твојот адресар за да го добиеш нашиот одговор.
Information in this form is recorded by our software service providers for customer service purposes to operate and improve our services. By using this form, you agree to this use of data.
Дали плаќате на различна компанија?  Добијте помош на Промени претплата
Неважечка reCaptcha.
Со поднесување на твојата е-пошта, се согласуваш со Условите за користење и потврдуваш дека ја прочита нашата Политика за приватност.
close
Корисничката поддршка на HBO Max денес не работи повеќе. Обиди се повторно утре или избери ја опцијата „Испрати ни е-пошта“ подолу.
Испрати ни е-пошта
Со нетрпение очекуваме да ти помогнеме!
Избери тема
close