Det går inte att återställa lösenordet till Max

Om du inte kan återställa ditt lösenord kan du söka efter ditt problem nedan:

Jag har inte fått något e-postmeddelande

När du återställer ditt lösenord ska du få ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max inom några minuter.

Om du inte ser något e-postmeddelande för återställning av lösenord kan du prova något av följande:

Sök i alla mappar i inkorgen

Sök först i alla mappar i inkorgen (inklusive kampanjer och skräppost) efter ett e-postmeddelande med ämnet: Länk för återställning av lösenord till Max. Meddelandets avsändare ska vara Max (max@service.max.com).

Prova med en annan e-postadress

Det kan finnas en annan e-postadress kopplad till ditt Max-konto (eller HBO Max-konto).

Prova att återställa lösenordet med en av dina andra e-postadresser. Gör så här:

1. Gå till max.com/forgot-password.
  2. Ange en av dina andra e-postadresser och tryck på Skicka. Har du glömt e-postadressen till ditt konto?
  3. Vänta ett par minuter och titta sedan efter ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max.
  4. Öppna ditt senast mottagna e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max och tryck på Återställ ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och välj Spara. Är återställningslänken inte längre giltig?

Nu kan du logga in på Max med din e-postadress och ditt nya lösenord.

Om du inte får ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max kan du kontrollera följande för vart och ett av dina e-postkonton:

Har du stavat e-postadressen fel eller har du inte längre åtkomst till den?
Om e-postadressen till ditt konto är felstavad eller om du inte längre har åtkomst till din e-postadress kan du kontakta oss så hjälper vi dig.
Du hittar e-postadressen till ditt konto under Inställningar

Om du är inloggad på Max på en enhet hittar du e-postadressen till ditt konto så här:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och tryck sedan på Konto.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Konto.
  2. Här ser du e-postadressen till ditt konto.

Nu kan du återställa ditt lösenord:

Om du fortfarande inte får ett e-meddelande för återställning av lösenord kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Länken fungerar inte

Om länken för återställning av lösenord inte fungerar kan du kontrollera att du har öppnat det senast skickade e-postmeddelandet för återställning av lösenord från Max. Du ser tiden i meddelandets ämnesrad: Din länk för återställning av lösenord till Max kl < tid >

Om detta inte hjälper kan du prova en annan webbläsare. Gör så här:

1. Använd en annan dator, telefon eller surfplatta och öppna det senast skickade e-postmeddelandet för återställning av lösenord från Max.
  2. Välj Återställ ditt lösenord.
  3. Ange ett nytt lösenord och välj Spara.

Om du fortfarande inte kan återställa ditt lösenord kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Länken är inte längre giltig

Om du får ett meddelande om att länken inte längre är giltig kan du prova följande:

• Säkerställ att du öppnar det senast skickade e-postmeddelandet för återställning av lösenord från Max och tryck på Återställ ditt lösenord. Du ser tiden i meddelandets ämnesrad: Din länk för återställning av lösenord till Max kl < tid >
  • Återställ ditt lösenord en gång till (gå till max.com/forgot-password och ange e-postadressen till ditt konto).

Länkar för återställning av lösenord är giltiga i 24 timmar efter begäran och löper ut när du begär ett nytt lösenord.

Jag har inte åtkomst till min e-postadress
Om e-postadressen till ditt konto är felstavad eller om du inte längre har åtkomst till din e-postadress kan du kontakta oss så hjälper vi dig.