Millä laitteilla HBO Max toimii?

HBO Max tukee seuraavia laitteita.

Android-puhelin tai -tabletti
  • Android-puhelimet ja -tabletit (joissa on Android OS 5 tai uudempi versio)

Asenna: Avaa Play-kauppasovellus Android-puhelimessa tai -tabletissa ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto.

HBO Maxin asentamista muualta kuin virallisesta Google Play -sovelluskaupasta ei tueta. Huawei-puhelimia ja -tabletteja ei enää tueta.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

iPhone, iPad ja iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad ja iPod Touch (joissa on iOS 12.2 tai uudempi versio)

Asenna: Avaa App Store -sovellus Apple-laitteessa ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

HBO Maxin asentamista muualta kuin virallisesta Google Play -sovelluskaupasta ei tueta.

Seuraavia tietokoneita tuetaan:

• PC, jossa on Windows 7 tai uudempi versio
  • Mac, jossa on macOS X 10.10 (Yosemite) tai uudempi versio
  • Google Chromebookit, joissa on Chrome-selaimen versio 95 tai uudempi versio

Seuraavia verkkoselaimia tuetaan virallisesti:

• Chromen tai Firefoxin uusin versio
  • Microsoft Edgen Windows-version uusin versio
  • Safarin versio 12 tai uudempi versio

Voit suoratoistaa HBO Maxia useilla eri selaimilla. Parhaan käyttökokemuksen saat käyttämällä virallisesti tuettua selainta.

Jos haluat suoratoistaa tietokoneella, siirry osoitteeseen HBOMax.com ja valitse Kirjaudu sisään (oikeassa yläkulmassa). Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, valitse Tilaa.

Seuraavia TV-laitteita tuetaan:

Android TV
  • Android TV, jossa on Android OS 5 tai uudempi versio
    Tämä sisältää useimmat Sony Android TV:t (vuoden 2015 mallit ja uudemmat) ja Chromecast with Google TV:n.

Asenna: Avaa Play-kauppasovellus Android TV:ssä ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten jokin näistä vaihtoehdoista:

• Tilaa ja asenna: Aloita uusi HBO Max -tilaus ja asenna HBO Max -sovellus.
  • Asenna: Asentaa HBO Max -sovelluksen.

HBO Max -sovellusta tuetaan Google Play- ja Dolby-sertifioiduissa laitteissa, kun se on asennettu virallisen Google Play -sovelluskaupan kautta. HBO Maxin asentamista muualta kuin virallisesta Google Play -sovelluskaupasta ei tueta.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

Apple TV
  • Apple TV 4K tai Apple TV HD, jossa on uusin tvOS-ohjelmisto

Etkö ole varma mallistasi? Katso kohtaa Apple TV:n mallin tunnistaminen. Jos sinulla on Apple TV (2. tai 3. sukupolvi), katso kohtaa Muita tapoja suoratoistaa televisiosta.

Asenna: Avaa App Store -sovellus Apple TV:ssä ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

LG Smart TV
  • LG Smart TV, jossa on webOS 3.5 tai uudempi versio

Asenna: Avaa LG TV:ssä LG Content Store ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max -sovellus ja sitten Asenna. Jos HBO Maxia ei ole LG Content Storessa, LG TV -malliasi ei ehkä tueta.

Lataa HBO Max -sovellus LG Smart TV:hen ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

PlayStation
  • PlayStation 4 ja PlayStation 5

Asenna:

• PlayStation 4: Siirry PlayStation Storeen ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Lataa.
  • PlayStation 5: Siirry PlayStation 5:ssä kohtaan Media > Kaikki sovellukset ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Lataa.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Samsung-televisio
  • Samsung-televisio (vuoden 2016 mallit ja uudemmat)

Asenna: Valitse Samsung-televisiossa Sovellukset ja hae sitten sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Asenna. Jos HBO Maxia ei ole Samsung-sovelluskaupassa, Samsung-televisiotasi ei ehkä tueta.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja valitse Kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

Vodafone TV (vain Espanja)
  • Sukupolvi 1 ja sukupolvi 3
  • TiVo

Paina Vodafone TV -kaukosäätimen koti- tai valikkopainiketta, siirry sitten kohtaan Sovellukset ja valitse HBO Max. Voit nyt kirjautua sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Xbox One
  • Xbox One ja Xbox Series X|S

Asenna: Siirry Xbox-konsolin kauppaan ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Asenna.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy: Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Muita tapoja suoratoistaa televisiosta

Jos sinulla ei ole mitään edellä luetelluista laitteista, tässä on muutamia muita tapoja suoratoistaa televisiosta: