Hallinnoi laitteita tilisi avulla

Näet luettelon laitteista, joihin olet kirjautunut sisään tililläsi (katso ohjeet alta). Voit käyttää tiliäsi rajoittamattomalla määrällä laitteita, mutta samanaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu.

Mitä laitetta käytät?

Laitteiden hallinnointi puhelimella tai tabletilla:

1. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma).
  3. Napauta tai vieritä kohtaan Laitteet. Napauta Hallinnoi laitteita (jos käytettävissä). (Laitteita voi hallinnoida vain Aikuisten profiileilla.)
  4. Tästä näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi, ja sen, milloin niitä on käytetty viimeksi. Laitteet lisätään automaattisesti tähän luetteloon, kun kirjaudut sisään laitteeseen.
  5. Poista laitteet, joita et enää käytä tai omista. Teet tämä kirjautumalla ulos laitteesta napauttamalla X.

Laitteiden hallinnointi tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse Asetukset ja vieritä sitten alaspäin kohtaan Laitteet.
  3. Valitse Hallinnoi laitteita (Hallinnoi laitteita käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  4. Tästä näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi, ja sen, milloin niitä on käytetty viimeksi. Laitteet lisätään automaattisesti tähän luetteloon, kun kirjaudut sisään laitteeseen.
  5. Poista laitteet, joita et enää käytä tai omista. Teet tämä kirjautumalla ulos laitteesta napsauttamalla X.
Tärkeää
Jos uskot, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi, katso kohtaa Pysäytä tilisi luvaton käyttö.

Sisäänkirjautuminen uudella laitteella

Kun tilillesi kirjaudutaan sisään uudella laitteella, saat sähköpostiviestin, jossa on seuraavat tiedot:

• Laitteen tyyppi
  • Sijainti (laitteen likimääräinen sijainti)
  • Aika (päivämäärä ja kellonaika)

Jos et tunnista laitetta, suosittelemme, että vaihdat salasanasi ja kirjaudut ulos kaikista laitteista. Katso ohjeet tämän tekemiseen kohdasta Estä toista käyttämästä tiliäsi.