Avsnitt som saknas på Max

Utvalt innehåll visas på Max under en begränsad tid. Om ett avsnitt av en serie inte finns tillgängligt kan du prova följande:

Bläddra bland avsnitten i serien

Så här bläddrar du bland avsnitten på seriesidan:

1. När du är inne på Max trycker du på sökikonen förstoringsglas och söker efter seriens namn (t.ex. Game of Thrones).
  2. Under fliken Avsnitt kan du sedan välja säsong och bläddra bland avsnitten.
Kolla programschemat

De flesta nya HBO-serier och -filmer blir tillgängliga på Max när de har premiär på HBO.

Nya avsnitt av vissa HBO-serier visas inte på Max samtidigt som de sänds på TV. De läggs istället till på Max så fort som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar.

Uppdatera Max

Du kan prova att uppdatera din Max-app. Det gör du genom att öppna appbutiken på din enhet och söka efter Max. Om det finns en appuppdatering tillgänglig laddar du ner den. Gå till Enheter som stöds om du behöver hjälp med att uppdatera.

Prova med en annan enhet

Kontrollera om avsnittet finns tillgängligt på en annan enhet. Öppna Max på en annan enhet, sök efter namnet på serien och bläddra bland de tillgängliga avsnitten.

Rensa cacheminne (Android eller Amazon Fire)

Om det bara är på din Android- eller Amazon Fire-enhet som ett avsnitt saknas kan du testa att rensa Max-appens cacheminne och data.

Androidtelefon eller -surfplatta

På din Androidtelefon eller -surfplatta:

1. Öppna Inställningar och sök efter Max.
  2. Välj Max bland sökresultaten.
  3. Välj Lagring & cacheminne eller Lagring (beroende på vilken Android-version du har).
  4. Välj Rensa cacheminne.
  5. Välj Rensa lagringsutrymme eller Rensa data (om tillgängligt).
  6. Öppna Max, logga in och bläddra bland avsnitten i serien.
Amazon Fire-surfplatta

På din Amazon Fire-surfplatta:

1. Öppna Inställningar > Applikationer > Hantera installerade applikationer.
  2. Välj Max från listan med appar.
  3. Välj Tvinga avslut.
  4. Välj Rensa cacheminne.
  5. Välj Rensa data.
  6. Öppna Max, logga in och bläddra bland seriens avsnitt.

Meddela oss

Om du fortfarande inte kan hitta avsnittet du letar efter får du gärna meddela detta till oss. Gå till vår feedbacksida, välj Programfeedback som ämne och meddela vilket avsnitt det är som saknas.

Fortsätt streama
När du har tittat klart på ett avsnitt i en serie läggs nästa avsnitt automatiskt till i Fortsätt streama. Gå till Min lista och Fortsätt streama för mer information.