Stream Max via et HDMI-kabel

Max-appen er den nemmeste måde at streame Max på dit TV. Her er nogle andre måder, du kan streame på dit TV:

Er der en Max-app? For at se, om der er en tilgængelig Max-app, skal du gå til Understøttede enheder (eller tjekke appbutikken på din TV-enhed).

Stream via et HDMI-kabel

Du kan bruge et HDMI-kabel til at forbinde din computer, telefon eller tablet til dit TV.

Du skal bruge

For at streame på dit TV

1. Forbind et HDMI-kabel til din telefon, tablet eller computer (du kan evt. få brug for en adapter til din telefon eller tablet).
  2. Forbind den anden ende af dit HDMI-kabel til dit TV.
  3. Åbn Max på din telefon, tablet eller computer, og begynd at se noget.

Fejlsøgning

Max vises ikke på TV'et

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og tilslut dem igen. Hvis du anvender en adapter, skal du sørge for, at den er sikkert forbundet til dit HDMI-kabel.
  • Prøv at bruge et andet HDMI-kabel.
  • Prøv at bytte om på enderne af dit HDMI-kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV.
  • Sørg for, at dit TV er indstillet til den rette HDMI-kilde.
Der er ingen lyd eller video

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Prøv at ændre lydkilden på dit TV eller din lydmodtager.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV eller din lydmodtager.
  • Prøv at bruge et andet HDMI-kabel.

Besøg Lydproblemer i Max for at få yderligere hjælp.

"Der er et problem med din enhedsopsætning"-fejl

Din opsætning (enheder, kabler, adaptere og softwaredrivere) skal være kompatible med HDCP 2.1+ for at kunne streame Max. Hvis din opsætning ikke er kompatibel med HDCP 2.1+, vil du modtage en fejlmeddelelse, når du prøver at streame noget.

Vælg den enhed, du bruger:

TV, telefon eller tablet

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Hvis du bruger en streamingsafspiller (f.eks. et Apple-TV), træk stikket ud på enheden, vent et minut, og sæt stikket i igen. Åbn derefter Max, og prøv igen at se noget.
  • Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og tilkobl dem igen.
  • Prøv at bruge et andet HDMI-kabel.
  • Prøv at bytte om på enderne af dit HDMI-kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV.
  • Omgå din modtager eller stereoudstyr, og forbind din streamingenhed direkte til dit TV.

Hvis du stadig får fejlbeskeden, skal du sørge for, at alle komponenterne i din enheds opsætning (inklusive enheder med omformere og dekodere, kabler, adaptere, TV'er eller monitorer og lydudstyr) er HDCP 2.1+-kompatible (HDCP 2.2 er nødvendig for at afspille titler i 4K UHD).

For at få hjælp med din enhed skal du læse din enheds dokumentation eller kontakte support.

Computer

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Se, om der er en tilgængelig opdatering til din browser. For at finde ud af, hvordan du gør dette, skal du søge på internettet efter opdatering + navnet på browseren (f.eks. "opdatering Chrome"). Besøg Fejlsøgning på Max.com for at få mere at vide.
  • Deaktiver browser-plug-ins og -udvidelser. Luk derefter din browser, og åbn den igen, inden du igen forsøger at afspille en video.
  • Hvis din computer har flere skærme, kan du prøve at streame Max på din primære skærm.
  • Prøv at bruge en anden browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Hvis du stadig modtager fejlbeskeden, bør du sørge for, at dine adaptere, grafikkort, software, drivere, videokabler og skærme alle er HDCP 2.1+-kompatible.